Logo

Новини спорту

Бершадська волейбольна команда зайняла ІІІ місце на чемпіонаті обласної дитячої ліги

13-14листопада у місті Вінниці відбувся чемпіонат обласної дитячої ліги з волейболу серед юнаків 2009-2010 року народження. З десяти учасників змагань наші спортсмени зайняли третє місце в області.

Чемпіонат України з боксу серед студентів

З 27.10. по 31.10 в Київському національному університеті будівництва та архітектури проходив Чемпіонат України з боксу серед студентів. Вінничину представляли 7 бійців, один з яких – Ярослав Клітинський з Бершаді

Чемпіонат області з дитячо-юнацької футбольної ліги

24 жовтня 2021 року відбувся 5 тур чемпіонату Вінницької області з дитячо-юнацької футбольної ліги серед юнаків.

Боксерські спаринги

14 жовтня в Бершадському міському будинку культури відбулись спортивні заходи присвячені Дню Українського козацтва та Дню захисника та захисниць України.

Чемпіонат області з дитячо-юнацької футбольної ліги

10 жовтня 2021 року відбувся ІІІ тур чемпіонату Вінницької області з дитячо- юнацької футбольної ліги серед юнаків.

Відбувся Кубок Вінницької області з боротьби сумо

У суботу 9 жовтня в м.Вінниця відбувся Кубок Вінницької області з боротьби сумо. Команду Бершадської територіальної громади представляли вихованці КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» яких тренують тренери-викладачі Сергій Коваль та Олександр Коваленко.

Змагання обласної дитячої ліги з волейболу

З 2 по 3 жовтня в м.Вінниця проходили змагання обласної дитячої ліги з волейболу серед юнаків 2007 року і молодші.

Чемпіонат області з дитячо-юнацької футбольної ліги

3 жовтня 2021 року відбувся ІІ тур чемпіонату Вінницької області з дитячо- юнацької футбольної ліги серед юнаків.

Веслування на байдарках і каное в м.Первомайськ

18 вересня в м.Первомайськ, Миколаївської області відбувся Відкритий чемпіонат області з веслування на байдарках і каное присвячений пам'яті Заслуженого тренера України А.Л.Дмитрієва.

Веслування на байдарках і каное

25 вересня в м.Умань пройшов Відкритий чемпіонат області з веслування на байдарках і каное присвячений пам'яті воїну-афганцю Олександру Захаревському. В змаганнях взяли участь команди з м. Умань, м. Сміли, м. Новоархангельськ, м. Черкаси і м.Бершаді. Чемпіонкою по сумі двох дистанцій серед дівчат 2005-2006 р.н. стала вихованка Бершадської ДЮСШ «Ровесник» Юліана Козленко, серед спортсменів 2007-2008 р.н. золото здобула Анастасія Коваль. Серед юнаків 2007-2008 р.н. на дистанції 200м. Володимир Олійник був другим але на жаль на дистанції 3000м. був третім, тому за підсумком двох дистанцій став бронзовим призером чемпіонату. Андрій Климчук на дистанції 3000м. зайняв 4 місце. Вітаємо переможців, призерів змагань і бажаємо подальших високих спортивних досягнень.

Пошук по сайту
Державні послуги