Logo

Новини спорту

ІХ Всеукраїнський турнір з боксу серед юніорів

З 3 по 5 вересня в місті Іллінцях, Вінницької області відбувся ІХ Всеукраїнський турнір з боксу серед юніорів присвячений до міжнародного дня боксу.

Відбувся Чемпіонат Європи з боротьби сумо

З 22 по 25 липня 2021р. у місті Сельдце, Польща, відбувся Чемпіонат Європи з боротьби сумо. У складі збірної України взяли участь у змаганнях троє вихованців КО «Бершадська дитячо-юнацька спортивна школа "Ровесник".

І тур чемпіонату Бершадської міської територіальної громади з футболу

У п’ятницю 23 липня 2021 року відбувся І тур чемпіонату Бершадської міської територіальної громади з футболу в якому зустрілись на футбольних полях шість команд. В місті Бершаді на стадіоні «Колос» відбувся матч між футбольним клубом «Бершадь» та селом Флорине. В результаті зустрічі перемогла команда ФК «Бершадь» з рахунком 13:1.

Чемпіонат області з боротьби сумо.

В м.Вінниця 15 липня відбувся Чемпіонат області з боротьби сумо. Вихованці КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» вдало виступили на цих змаганнях

Легка атлетика

2-5липня у місті Львів на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат Наталія Бесідовська на дистанції 400 метрів зайняла друге місце та увійшла до збірної команди України яка буде представляти нас на Чемпіонаті Європи.

Всеукраїнський меморіал із стрільби стендової пам’яті Бориса Булки

04 липня 2021 року у с. Маньківці Бершадської територіальної громади відбувся Всеукраїнський меморіал зі стрільби стендової серед дорослих та юніорів, пам'яті ветерана сільськогосподарського виробництва Бориса Булки.

Веслування на байдарках та каное

В Ковелі 9-13 червня 2021 року пройшов чемпіонат України серед юнаків та дівчат 2005-2006 рр.н. та 2007-2008 рр. н.

Боротьба греко-римська

10-12 червня 2021 року в м. Скадовську проходили Всеукраїнські спортивні змагання з боротьби греко-римської серед юнаків 2006-2007 р. н.

Збори футбольної громадськості Бершадської територіальної громади

За ініціативою Бершадського міського голови Віталія ДРАГАНА, депутата Вінницької обласної ради Василя ГОНДАРУКА та депутата Бершадської міської ради Віктора МАЛАНЧУКА 15 червня 2021 року в актовій залі КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» відбулись збори футбольної громадськості Бершадської територіальної громади

Фінальна частина кубку України ВФСТ "Колос" з футболу серед ветеранів

Завершилась фінальна частина кубку України ВФСТ "Колос" з футболу серед ветеранів 40+ в м.Приморськ Запорізької області. Гідно виступила на цих змаганнях команда з Бершадщини, яка є чемпіоном Вінницької області 2021 року.

Пошук по сайту
Державні послуги

Рішення сесій