Розпорядження №80/02-13 від 16.08.2018 року

 

На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Скликати чергову 30 сесію 7  скликання Бершадської міської ради  30 серпня 2018 року о 14.00 годині у сесійній залі Бершадської міської ради.

 

  2.До порядку денного чергової 30 сесії  внести такі питання:

 

  1. Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2018 рік.
  2. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  3. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  4. Про надання дозволу на передачу в постійне користування земельної ділянки, виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (в оренду, у власність), надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (в оренду, у власність), затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  продовження договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  5.  Про внесення змін в  рішення «Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь» 19 сесії 7 скликання Бершадської міської ради від 11.05.2017року.
  6. Про внесення змін в рішення «Про надання дозволу громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на правах власності в м. Бершадь» 23 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 22.04.2013року.
  7. Про внесення змін в пункт 4, підпункт 4.4 рішення «Про надання дозволу громадянам на розробку технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, право користування земельними ділянками на умовах оренди в м. Бершадь» 14 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 09.10.2012року.
  8. Про внесення змін в пункт 4, підпункт 4.5 рішення «Про надання дозволу громадянам на розробку технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, право користування земельними ділянками на умовах оренди в м. Бершадь» 14 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 09.10.2012року.
  9. Про внесення змін в рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо виготовлення документів що посвідчують право власності та право користування земельною ділянкою на умовах оренди» 31 сесії 5 скликання Бершадської міської ради від 16.12.2009року.
  10. Про внесення змін в рішення «Про надання дозволу громадянам на розробку технічної документації із землеустрою, щодо виготовлення документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, права користування на умовах оренди» 4 сесії 6скликання Бершадської міської ради від 24.03.2011року.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення

меж населеного пункту м. Бершадь Бершадської міської ради.

  1. Про включення земельну ділянку промисловості до переліку ділянок, що пропонується для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь.
  2. Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка пропонується для  продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь.
  3. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею – 0,1143га по вул. Покровська,46 в м. Бершадь.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва громадської вбиральні право оренди якої підлягає продажу через аукціон в м. Бершадь по вул. Червоноармійська,1 «Г».
  5. Про підтримку звернення депутата Тарковського О.Г. до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.
  6. Різне.

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.                           



Міський голова                              М.Кольченко