Відповідно до частини 4 статті 46, пункту 8 частини 4 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» провести пленарне засідання чергової 44 сесії Бершадської міської ради 7  скликання 21 лютого 2020 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради

До порядку денного пленарного засідання чергової 44 сесії внести наступні такі питання:

1.Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2020 рік.

2.Про внесення змін до програми збереження архівних фондів на 2016-2020 роки.

3.Про затвердження розпоряджень міського голови.

4.Про внесення змін до  заходів міської програми «Соціальний захист та соціальне забезпечення населення на 2016-2020 роки».

5.Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Бершадьринок».

6.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.   

7.Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.

8.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в м. Бершадь.

9.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.

10.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.

11.Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.

12.Про продовження договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.

13.Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

14.Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

15.Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

16.Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь. 

17.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь.

18.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право якої підлягає продажу у власність на конкурентних засадах (земельних торгах).

19.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.

20.Про розірвання договору на встановлення земельного сервітуту в м. Бершадь.

21.Про укладення договору на встановлення земельного сервітуту в м. Бершадь.

22.Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.

23.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.

24.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на правах постійного користування землею в м. Бершадь.

25.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.

26.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.

27.Про продаж права оренди земельної ділянки на конкурентних засадах (земельних торгах) та затвердження умов продажу.

28.Різне.