20 лютого 2024 року відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бершадської міської територіальної громади. Відкрив і вів засідання комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій голова комісії, міський голова ДРАГАН Віталій Григорович, секретар комісії ДЕСЯК Олексій Олександрович – начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

На порядок денний винесено 4 питання

І. Про затвердження Плану організаційних та практичних заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2024 році на території Бершадської міської територіальної громади.

ІІ. Про ситуацію із захворюваності на грип та ГРВІ на території Бершадської міської територіальної громади

ІІІ. Про запровадження додаткових заходів направлених на профілактику харчових отруєнь та гострих кишкових захворювань при організації харчування в дитячих дошкільних закладах освіти

  1. IV. Щодо профілактики захворюваності на КІР.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, були прийняті рішення та надані доручення і встановлені терміни щодо виконання даних доручень.