Сьогодні минає 2 роки, як пішли у вічність наші захисники – Сергій Пантелюк та Валентин Москаленко.
 
Сергій Пантелюк після закінчення академії у 2020 році направлений на службу у військову частину м. Чернігова. Під час служби відправився боронити Україну в зону АТО. Через 6 місяців повернувся назад до військової частини, де отримав медаль «Учасник бойових дій в зоні АТО».
 
Командир взводу, лейтенант Сергій Пантелюк разом зі своїми бійцями зустрів колону танків поблизу Рівнопілля (Чернігівщина), зумів знищити бронетехніку ворога та зупинив наступ. Отримав важке поранення ніг під час відбиття нападу колони противника, що йшла зі сторони Білорусі, та за декілька годин помер у лікарні. Цього ж дня дружина народила йому дочку, яку він так і не встиг побачити. Але вона точно буде пишатися батьком, справжнім героєм та відважним захисником України.
 
Валентин Москаленко після закінчення навчання у Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищі проходив строкову службу у військовій частині смт. Десна, Чернігівської області. Під час повномасштабного вторгнення Валентин пішов захищати рідну землю і, на жаль, загинув 26 лютого 2022 року, захищаючи столицю України Київ, від кульового вогнепального поранення, безпосередньо на території військової частини.
 
Вони, наші хоробрі захисники, прагнули справедливості та миру на рідній українській землі, хотіли якнайшвидше здобути перемогу, але їх життєвий політ перервала ворожа зброя...
 
Не пробачимо ворогу жодної втраченої душі.
Вічна пам'ять нашим землякам, українським воїнам, Героям!
 
З повагою - міський голова Віталій Драган!