Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад для подальшого призначення в  підрозділи поліції особливого призначення «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» в складі Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України "ЛЮТЬ":

  • Інспектор (взводу, роти, батальйону, полку) Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції

України «ЛЮТЬ»

  • Поліцейський (взводу, роти, батальйону, полку) Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції

України «ЛЮТЬ»

 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті https://nabir.np.gov.ua, де також можна отримати всю необхідну інформацію про оголошені вакансії, вимоги до кандидатів та етапи конкурсного відбору.

За роз’ясненнями з питань конкурсного відбору звертатися до відділу поліції №1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області за адресою: м. Бершадь, вул. Будкевича, 13, каб. 24.

Телефон для довідок : (096) 95-25-679 - Грозенко Євгеній

Геннадійович