У КЗ «Бершадська бібліотека», на абонементі з обслуговування юнацтва  відбулося засідання молодіжного клубу «БібліоHAUSE», під час якого  проведено годину спілкування «Майстерня дружби та гарного настрою».

У важкий воєнний час проблема ментального здоров’я та гарного настрою серед молоді  є важливою, адже  нелегко  бути оптимістом та шукати позитив. Проте  вірити в краще потрібно, і не тільки вірити, але й вносити самому щось хороше та веселе в наше повсякденне життя. Як це і зробили читачі Бершадської книгозбірні. Під час спілкування молодь зіграла у гру «Бібліогуморина», де виконували різні цікаві та пізнавальні завдання.   Учасники  зустрічі із розповіді бібліотекаря Ольги Дашківської, дізналися про історію виникнення Дня сміху, познайомилися з гумористами України та Бершадщини, прослухали кумедні історії із життя відомих людей та зачитали усмішки Павла Глазового.

Сміємося значить не здаємося! Запрошуємо до КЗ «Бершадська бібліотека, де панує атмосфера  затишку, безпеки, дружби,  де кожна книга дарує розвиток, почуття, енергію та добрий настрій.

                                                           Ольга ДАШКІВСЬКА

                                                          Бібліотекар  абонементу для юнацтва

                                                          КЗ «Бершадська бібліотека»