Logo

Новини громади

Привітання з днем народження!

Бершадська міська рада та виконавчий комітет вітають з днем народження директора Флоринського сільського будинку культури - Морозюк Людмилу Миколаївну.

Привітання з днем народження!

Бершадська міська рада та виконавчий комітет вітають з днем народження начальника відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини міської ради - Гаврилюк Наталю Сергіївну.

З ВЕЛИКОДНЕМ, ШАНОВНА ГРОМАДО!

У день Великодня, бажаю Вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині. Нехай свято наповнить ваші душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі – благополуччям і затишком, сім’ї – коханням, щастям та злагодою. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Виконання бюджету Бершадської міської територіальної громади за січень-квітень 2024 року

До загального фонду бюджету громади за січень-квітень 2024 року надійшло – 72926,3 тис. грн податків і платежів, що становить 110,8 % до плану на відповідний період. Порівняно із минулим 2023 роком у співставних умовах надходження збільшились на 17772,5 тис. грн або на 32,2 % .

Оголошення для пасічників! Про обробіток полів засобами захисту рослин

Повідомляємо власників пасік Осіївського та Устянського старостинських округів, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимої пшениці засобами захисту рослин у період: з 03 по 04 травня – на полях Устянського старостинського округу; з 03 травня по 05 травня – на полях Осіївського старостинського округу.

Перша персональна виставка юної художниці - Омельченко Марії

У такий надскладний для країни та громади час, наші діти залишилися в Україні, навчаються та розвивають свої таланти. Нещодавно був присутній на першій персональній виставці юної художниці - Омельченко Марії з села Баланівка

Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи

Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Бершадської громади взяти участь в інформаційному семінарі «Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи»

Виплати на дитину одинокій матері або батьку

Одинокі батьки, які не перебувають у шлюбі мають право на отримання допомоги на утримання дитини. Також звернутися за призначенням може одинокий усиновлювач, якщо в документі про народження дитини відсутній запис про батька чи матір.

Річниця з дня загибелі Захисника України - Глушкова Сергія Юрійовича

Сьогодні, 2 травня 2024 року, минає річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, Глушкова Сергія Юрійовича- жителя села Осіївка

Відкриття територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура»

Сьогодні був присутній на відкритті територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Пошук по сайту
Державні послуги