Logo

Новини освіти

Призери обласного етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста - 24»

Призери обласного етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста - 24» в номінаціях: "Фото", "Анімація", "Відео". Вітаємо переможців!

Призери обласної виставки – конкурсу «Український сувенір»

Вітаємо призерів обласної виставки – конкурсу «Український сувенір» (наказ Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА від 12.02.2024 року № 108-аг).

Семінар-практикум для директорів та методистів закладів дошкільної освіти громади

27 лютого 2024 року на базі Бершадського закладу дошкільної освіти (ясла-садок)«Малятко» відбувся семінар-практикум для директорів закладів дошкільної освіти громади. Темою для обговорення обране актуальне питання «Професійна компетентність вихователя закладу дошкільної освіти в контексті воєнного часу».

Тренінг для вчителів початкових класів «Успішний вчитель у сучасній школі»

23 лютого 2024 року в актовій залі відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбувся тренінг для вчителів початкових класів на тему: «Успішний вчитель у сучасній школі».

Молодь за здоровий спосіб життя!

У закладах освіти громади в першій декаді лютого з метою розвитку свідомого ставлення до здорового способу життя, збереження фізичного та ментального здоров'я дітей в умовах воєнного стану проведено заходи з популяризації здорового способу життя за темою «Молодь за здоровий спосіб життя».

Майстер-клас «Аспекти рідної мови в контексті сучасної філологічної освіти»

22 лютого 2024 року в актовій залі відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбувся майстер-клас для вчителів української мови й літератури, зарубіжної літератури на тему: «Аспекти рідної мови в контексті сучасної філологічної освіти», присвячений Міжнародному дню рідної мови.

Успіхи юних волейболістів!

Нещодавно на базі закладів освіти Теплицької територіальної громади відбулися змагання Гайсинського району з волейболу відповідно до Регламенту обласної Гімназіади закладів загальної середньої освіти.

Наближаємо Перемогу разом!

У січні з ініціативи адміністрації та підтримки вчительського й батьківського колективів Флоринського ЗЗСО І -ІІІ ступенів було організовано збір коштів на дрони.

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

21 лютого 2024 року в залі засідань відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи. Начальник відділу освіти та спорту Оксана ТАРТАЧНА познайомила учасників з основними новаціями у галузі, напрямками роботи, що заплановані на друге півріччя, структурою навчального року, звернула увагу на формування мережі ліцеїв.

Інтрига до останньої гри!

17-18 лютого в м. Вінниця відбулися фінальні змагання "Обласної Дитячої Ліги"з волейболу сезону 2024р. серед юнаків 2008р.н.та молодших. У фіналі взяли участь 6 найкращих команд серед яких і юні вихованці Бершадської ДЮСШ «Ровесник».

Пошук по сайту
Державні послуги