Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадскістю щодо обговорення питання щодо присвоєння імені Анатолія Матвієнка вулиці Колосіївська, де він народився та проживав.

З метою дотримання вимог абзаців першого-четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України
від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», та пунктів 1 і 2 параграфа 42 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 року № 950 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 09 листопада 2011 року № 1156), Положення про  проведення громадського обговорення у Бершадській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням 9 сесії 8 скликання від 17.05.2021 року Бершадської міської ради, міська рада виносить на громадське обговорення проект рішення виконавчого комітету щодо присвоєння імені Анатолія Матвієнка вул. Колосіївській, де він народився та проживав, на підставі результатів проведених зустрічей із жителями вказаної вулиці та Протоколу засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць та інших  об’єктів Бершадської міської ради  від 09.07.2021 року №2.

 

 

Метою проєкту є вивчення громадської думки жителів вулиці Колосіївської (м. Бершадь) та міста Бершаді стосовно присвоєння імені народного депутата 6 скликань А. Матвієнка.

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту постанови на електронну адресу  orgvid@radabershad.gov.ua  до «04»  вересня 2021 року.

 

Контактна особа:

головний спеціаліст відділу організаційної та інформаційної роботи апарату Бершадської міської ради  Синявська Лілія Михайлівна: (04352) 2-19-64