Інформація про підсумки громадського обговорення питання перейменування вулиць та провулків населених пунктів Бершадської міської територіальної громади

 

Згідно з розпорядженням міського голови від 27 червня 2022 року №90 з 01 липня по 30 липня в Бершадській міській територіальній громаді було проведено громадське обговорення питання перейменування вулиць та провулків у формі зустрічі та електронної консультації.

Громадське обговорення у формі зустрічі  проводилось з 15 по 20 липня у 23 населених пунктах громади, включаючи місто Бершадь.

Громадське обговорення у формі зустрічі відбулось на 63 вулицях та провулках населених пунктів громади, на 22 не відбулось. У громадському обговоренні взяли участь близько 800 жителів громади (Бершадь - 300 жителів, інші населені пункти - 500 жителів). У ході проведених зустрічей громадянами було запропоновано близько 100 нових назв вулиць та провулків.

Громадське обговорення у формі електронної консультації проводилось з 01 по 20 липня 2022 року.

На електронну платформу EDEM за посиланням https://consult.e-dem.ua/consultations/429 надійшло дві пропозиції жителів громади щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Бершадської міської територіальної громади.

На електронну адресу Бершадської міської ради надійшло дві пропозиції від жителів сіл громади, одне звернення від жителя Бершаді, одне колективне звернення від жителів вулиці 8-го Березня та одна пропозиція від відокремленого підрозділу організації ветеранів України Бершадської міської територіальної громади.

Дякуємо усім учасникам громадського обговорення за надані пропозиції!