У дні героїчної боротьби за нашу незалежність та мир на нашій землі команда Центру надання адміністративних послуг Бершадської міської ради максимально працює в напрямку надання якісних адміністративних послуг жителям нашої громади, а також наданні допомоги громадянам, які були змушенні покинути свої домівки через повномасштабне вторгнення рф.

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб допомогти кожному вирішити найактуальніші питання пов’язані з реєстрацією статусу внутрішньо переміщеної особи, отриманням довідки, яка підтверджує цей статус, оформленням матеріальної допомоги на проживання, реєстрацією повідомлення про пошкодження майна, реєстрацією бізнесу та нерухомості, отриманням субсидій соціальних допомог та пільг, отриманням витягів з Державного земельного кадастру та витягів про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок, та інших адміністративних послуг.

З переліком всіх адміністративних послуг які надаються Центром надання адміністративних послуг Бершадської міської ради можна ознайомитись за посиланням https://drive.google.com/file/d/1cs6vRKMaie-ovrTiKV5GZ_59DL71tTyJ/view .

За період дії воєнного стану у Центрі надання адміністративних послуг Бершадської міської ради опрацьовано державним реєстраторами та адміністраторами  5284 звернень від громадян, з них:

- 2049 - щодо отримання статусу внутрішньо переміщених осіб, видачі довідки та подачі документів на отримання матеріальної допомоги на проживання від держави;

- 664 - адміністративних послуг було надано у сфері реєстрації бізнесу:

- 542 – адміністративних послуги надано у сфері реєстрації нерухомості;

- 303 – адміністративних послуг соціального характеру (пільги, субсидії, допомоги та ін.);

- 111 – щодо отримання послуг Держгеокадастру (отримання витягів з ДЗК, витягів про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки, внесення змін до відомостей в ДЗК та ін.);

- 1160 – надано громадянам консультацій державним реєстраторами та адміністраторами;

- 455 – щодо отримання інших адміністративних послуг (соціальні послуги, послуги Держпродспоживслужби, паспорті послуги (вклейка фото у паспорт) та ін.).

Запрошуємо жителів нашої громади скористатися адміністративними послугами які надаються в Центрі надання адміністративних послуг Бершадської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Бершадь вул. Миколаєнка, 21, тел. +380961833087,

   Працюємо кожного дня для Вас та нашої перемоги!
Перемога за нами!

Слава Україні! Героям Слава!