Народився Березняк Михайло Олександрович 12 листопада  1984 року у с. Пятківка Бершадського(нині Гайсинського) району.

 Навчався у П’ятківській загальноосвітній школі. Був скромним, ввічливим, добрим і чуйним учнем. Учителі та однокласники, відзначали його товариськість та готовність завжди прийти на допомогу. Ще під час навчання у школі Михайло визначився зі своєю майбутньою професією - мріяв стати військовим та захищати рідну землю від ворогів. Після закінчення дев’ятого класу, навчався у Бершадському навчальному комбінаті, де отримав   фах водія.

Коли почалася війна на Сході України Михайло Березняк добровольцем пішов на захист країни. З 2017 року воював у Луганській області, з 2019 року – на Донеччині, у складі 35-ої окремої бригади морської піхоти.

З перших днів широкомасштабного вторгнення  росії в Україну Михайло знову став добровольцем  і  вже 25 лютого 2022 року пішов захищати рідну Україну. Завжди при собі мав оберіг, який його охороняв – вишитий матір’ю портрет Тараса Шевченка. Служив у в/ч А3425, воював на півдні України.. Цього дня він востаннє по телефону розмовляв з мамою . У нього були великі плани на мирне подальше життя. 

21 травня 2022 року у с. Олександрівка Криворізького району Дніпропетровської області його життя обірвалось  через російську агресію. Михайло загинув захищаючи дорогих серцю людей, землю яку любив понад усе, захищаючи мир в Україні.  Він до останніх хвилин свого життя залишився вірним військовій  присязі та українському народу  і, захищаючи свободу і незалежність нашої держави, віддав найцінніше — своє життя. У вічній скорботі залишились мати Крюкова  Галина Анатоліївна, рідні, друзі, односельці, побратими. Доземний уклін родині , яка виховала героя-захисника України  Михайла Березняка, розділяємо невимовний біль важкої втрати.

26 травня 2022 року, відбулась церемонія прощання із загиблим 38-річним Героєм - Березняком Михайлом. Віддати останню шану воїну прийшли рідні, знайомі, побратими та усі небайдужі жителі села П‘ятківки.

Світла пам’ять про захисника України збережеться у наших серцях... Герої не вмирають!