Народився Абросімов Сергій Миколайович 15 грудня 1995 року у с. П`ятківка Бершадського (нині Гайсинського) району.

Навчався у П’ятківській загальноосвітній школі. Сергій був єдиним сином у батьків. Був старанним, доброзичливим, ввічливим та вихованим учнем. Його поважали однокласники і любили учителі. Після закінчення школи вступив до Вінницького будівельного коледжу.

З 2016 року Сергій Абросімов брав участь в Антитерористичній операції на Сході України. З перших днів широкомасштабного вторгнення росії на українську землю Сергій став на захист рідної держави.  Мужній воїн, справжній патріот, чудова людина, він був взірцем для своїх побратимів, багато чого їх навчав та допомагав, адже вже мав досвід бойових дій.

30 травня  2022 року Сергій Абросімов загинув  під час виконання військового обв’язку по захисту Батьківщини. Військовий до останніх хвилин свого життя залишався вірним своїй присязі та українському народу. Йому було всього 26 років… У важкій скорботі без сина залишилась мати Абросімова Наталія Іванівна,  рідні, друзі, односельці, побратими…

Складаємо доземний уклін родині та розділяємо невимовний біль важкої втрати.

4 червня 2022 року, Бершадська громада попрощалась із загиблим Героєм – Абросімовим Сергієм Миколайовичем, який похований у рідному селі П`ятківка.

Світла пам’ять про захисника України збережеться у наших серцях... Герої не вмирають!