Василь Іванович Денисюк народився 10 березня 1973 року в с. Левково Крижопільського району Вінницької області.  Заківнчив 9 класів місцевої школи та вступив до Заболотненського  ПТУ, де здобув професію водія – механіка.

  Служив у  Збройних Силах України. Проходив військову службу в країнах Прибалтики, в ракетних військах. Після служби одружився та оселилися у с. Флорине Бершадського району. Спільно з дружиною Наталією Михайлівною виховали двох чудових синів Сергія та Олександра. Працював Василь Іванович  у споживчому товаристві «Надія»,  на Вінницькій птахофабриці.

  З 2016 року по 2017 рік  Василь Денисюк брав участь у антитерористичній операції на Сході України , обороняв місто Щастя Луганської області  за що отримав дві нагороди України з відзнакою.  

  25 лютого 2022 року, коли російська федерація підступно напала на Україну, Василь Денисюк без вагань став на захист нашої України, взявши до рук зброю . Він завжди казав: «Якщо не я, то хто?».

Василь Іванович  був добрим і надійним другом, турботливим батьком, люблячим сином  і коханим чоловіком.  Серце нашого земляка зупинилося 22 серпня 2022 року від важкого поранення  під час ракетного обстрілу поблизу Андріївки,  Херсонської області. Першим на допомогу йому прийшов  не просто побратим, а вірний друг і сусід Сергій Грищук, із яким разом проходили службу. Саме Сергій незважаючи на свої поранення, кілька метрів тягнув Василя із бойового пекла. Але то був останній бій для Василя Денисюка. Йому назавжди залишиться 49 років.

  26 серпня жителі с. Флорино попрощалися із загиблим Героєм ДЕНИСЮКОМ Василем Івановичем, який до останнього подиху боронив нашу країну й усіх українців від страшного та лютого ворога.  Віддати шану загиблому  воїну та розділити пекучий біль непоправної втрати рідних та близьких Василя Івановича зібралося чимало людей. Траурний кортеж з тілом воїна зранку флоринчани стрічали із квітами, стоячи на колінах. Всі зеленогайці від старого до малого, міська влада, старостат вшанували пам'ять земляка – захисника України.

  Молитва, скорбота, шана, слова вдячності за мужність та відвагу, низький уклін за віддане, світла та вічна пам'ять воїну Василю Денисюку, який віддав  життя виконуючи військовий  наказ, боронячи землю України, її незалежність і суверенітет.

 Ми ніколи не пробачимо ворогу зруйнованих міст, вбитих дітей, жінок, воїнів.  Вічна слава та пам'ять Герою.