Народився Іван Колісецький 03 жовтня 2001 року . Проживав у с. Глинське. Батьки Людмила та Олександр дуже любили свого сина. Для бабусі Галини онук Іванко був сенсом життя.

Навчався Іван у П’ятківській загальноосвітній школі. Був відповідальним, уважним, товариським. Згодом вступив до Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету. З друзями Денисом Гринюком та Артемом Савченко вирішили підписати контракт на службу у 59-й окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка. Після військової підготовки, яку хлопці проходили у Львові, їх роз’єднали і кожен проходив службу в різних місцях та на жаль ворожі кулі їх навіки зібрали разом …

22 січня 2023 року поблизу населеного пункту Водяне Ясинуватського району Донецької області, під час виконання бойового завдання, наш земляк Колісецький Іван Олександрович загинув.  Ще одна щира, добра душа воїна відлетіла до Небесного війська.

26  січня 2023 року у с. Пятківка відбулася церемонія поховання воїна Івана Колісецького. Смерть мужнього сміливого воїна, захисника України, сколихнула всю Бершадську громаду. Івану виповнилося лише 21 рік і він свідомо зробив свій вибір у житті - бути військовим та захищати свою країну від окупантів. Проте невблаганна доля забрала його, передчасно обірвавши нитку життя цієї світлої та доброї людини.

Кожен загиблий воїн - це болючий шрам для всіх нас. Вічна слава Героям, відважним захисникам, які тепер з небес будуть охороняти наш мир і спокій!

Вічна слава Івану!
Він назавжди залишиться в нашій пам’яті!