Сінолуп Андрій Вячеславович народився   12 листопада 2022 року.

Навчався у Бершадській загальносвітній школі № 2.

У Збройних Силах України служив солдатом навідником. Андрій Вячеславович Сінолуп – молодий сміливий воїн, який понад усе мріяв повернутися додому з Перемогою.

Андрій перебував у місцях, де велися запеклі бої, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу. Солдат мужньо, самовіддано, героїчно боровся з російським окупантом, оберігаючи територіальну цілісність України та захищаючи наші права, цінності й свободи.

У віці 32 років він віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

04  листопада 2022 року загинув, будучи  вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя. Андрій сіно луп Отримав поранення несумісні з життям у Луганській області.    

   Провести в останню путь Героя прийшли рідні, друзі, побратими та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

 

Висловлюємо щирі співчуття родині захисника. Герої не вмирають, а поповнюють лави небесного воїнства, навіки залишаючись в нашій пам’яті.