Сергій Григорович Криворука народився 16 квітня 1968 року у працьовитій сільській родині. Закінчив Війтівську середню школу із золотою медаллю. Навчався в авіаційному інституті, а в 2010-му закінчив Національну академію державного управління. Сергій Криворука був обраний та працював Війтівським сільським головою з 2006-го до 2010 року. Чимало справ було зроблено для соціального розвитку села. Велику увагу приділяв він розвиткові культури, освіти, спорту та медицини на селі. На високому рівні підтримувалася робота дитячих садочків, упорядковано сільський стадіон, започатковане вуличне освітлення, зроблено ремонт у сільській амбулаторії. Дбав про роботу сільського будинку культури, бібліотеки, співпрацював із школою. Він добросовісно виконував свої обов’язки, мав хороші організаторські здібності. Сергій Григорович жив для людей, любив Україну, її мову та культуру, любив своє рідне село. Односельчанам назавжди запам’ятаються його чесність, скромність і доброзичливість.

  Сергій брав участь в антитерористичній операції на Сході країни. У 2015-му проходив службу у 81-ій окремій аеромобільній бригаді десантно-штурмових військ, організовував та практично проводив заходи бойової підготовки з особовим складом бригади. За його плечима більше 1000 стрибків із парашутом, виховав не одну сотню снайперів та парашутистів.

 24 лютого 2022 року, коли росія розпочала повномасштабну війну проти України, Сергій був відповідальним за спостережними постами та блокпостами, які визначали оборону нашої Бершадської громади. Побував на бойових позиціях у Миколаєві, Херсоні та Донецькій області.

  Виконуючи бойове завдання, капітан Криворука Сергій загинув під час артилерійського обстрілу 30 листопада 2022 року  на Донеччині. За незалежність нашої України віддав найцінніше – своє життя. Йому було лише 54 роки.

   Сергій Григорович був талановитий, відповідальний, у своїх діях виявляв неабияку мужність і сміливість. Це – людина честі. У вільний від роботи час він займався бджільництвом, очолював районну спілку бджолярів. Був гарним господарем, люблячим чоловіком і батьком, турботливим сином, справжнім другом і порадником для людей.

   Старший син Сергія Гавриїл продовжує справу свого батька, навчається у Київському військовому ліцеї ім. І. Богуна на другому курсі та мріє стати надійним захисником Батьківщини. Разом із дружиною та батьками вдома залишилася донечка Марійка, яка вже ніколи не обійме свого любого татуся.

 7 грудня  2022  року тіло загиблого воїна Криворуки Сергія привезли в рідну Війтівку. Односельчани зустрічали загиблого живим коридором із квітами та свічками, стоячи на колінах, віддавши йому свою шану й повагу. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль і гіркоту від втрати рідної та близької людини.

 8 грудня 2022 року  односельчани, жителі Бершадської громади, рідні та близькі попрощалися з мужнім Героєм, капітаном КРИВОРУКОЮ Сергієм Григоровичем із Війтівки.

Всією громадою висловлюємо щирі співчуття сім’ї загиблого воїна, низько схиляємо голови у скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава нашому Захиснику!