Народився Гадійчук Сергій Леонідович 11 серпня 1981 року у с. Пятківка. Навчався у місцевій школі.   Він був  патріотом і мужнім воїном-захисником України.

      Сергій з 2014 року брав участь в антитерористичній операції на Сході України. Справжній, свідомий, щирий українець, вірний побратим, він був взірцем мужності, незламності і патріотизму.

     У  лютому 2016 року  за мужність, звитягу та патріотизм, проявлені під час оборони м. Дебальцеве Донецької області Гадійчук  Сергій Леонідович був  нагороджений Подякою голови облдержадміністрації та голови обласної Ради.

   З перших днів російсько-української війни, Сергій Гадійчук пішов захищати Батьківщину від ненависного ворога.

    04 березня 2023 року  у бою за волю та незалежність України,  вірний  військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, внаслідок штурмових дій противника, гідно виконуючи свої військові обов’язки, загинув 41-річний Сергій Леонідович Гадійчук. Це непоправна втрата для родини, побратимів, друзів, односельців... Непоправна втрата для всієї громади та  України. Біль від цієї утрати не згасне ніколи. Він  прагнув миру але загинув, захищаючи Україну!

  Невимовна скорботи оповила Бершадську міську територіальну громаду адже  боронячи наші з вами цінності, права і свободи, загинув відважний та самовідданий воїн. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким та друзям.

       Пам’ять про кожного воїна, який загинув від рук загарбника, обороняючи територіальну цілісність України, не буде забута ніколи. Ми пишаємося своїми захисниками: мужніми, хоробрими, сильними та нескореними, вони назавжди залишаться у наших душах та серцях…

     9 березня 2023  року  громада зустрічала Героя, який востаннє повернувся додому – траурний кортеж слідував до рідної оселі у селі П’ятківка.

    10 березня  2023  року  у рідному селі Пятківка відбулося поховання Сергія Гладійчука, у зв’язку з похованням оголошено День жалоби на території Бершадської громади.

Вічна пам’ять незламному Герою Сергію Гадійчуку!

Вічна пам’ять та Слава Героям!