Народився  Гончарук Ігор Андрійович 28  червня 1994 року у с. Велика Киріївка Бершадського (нині Гайсинського) району.

     Після закінчення Великокиріївської загальноосвітньої школи, Ігор навчався в Державному  навчальному закладі "Професійно-технічне училище №35 с. Ольгопіль",  де здобув  професію плиточника-штукатура. Був  щирим патріотом, любив своє село та мав повагу серед земляків і побратимів.

    Восени 2015 року був призваний на військову строкову службу до лав Збройних Сил України,  служив в Одеській області.

Після демобілізації працював на будівельних роботах у Бершаді, Києві, за кордоном.

      7 березня 2022 року мобілізований до лав Збройних Сил України, у зв’язку з російською агресією.  Ігор був хоробрим воїном, прекрасним сином, щирим другом, патріотом-захисником , який у  боротьбі за волю, незалежність України.

      24  червня  2022 року біля міста Покровська Донецької області під час бою Ігор отримав важке поранення, доставлений в лікарню м. Дніпро, але рани були несумісні з життям.

     Помер   Гончарук Ігор Андрійович  24  червня 2022 року,  йому назавжди залишиться  28 років. Ми втрачаємо кращих у війні, за свою свободу, за наш мирний сон і наше майбутнє…

   У вічній скорботі залишились батько Гончарук Андрій Григорович, мати  Сидоренко Тамара Володимирівна,  родичі, друзі, односельці загиблого захисника України Ігоря Гончарука.  Скла­да­ємо до­зем­ний ук­лін ро­ди­ні, яка ви­хо­ва­ла справжнього пат­рі­ота та роз­ді­ля­ємо не­ви­мов­ний біль важ­кої втра­ти.

   27  червня 2022 року воїна Ігоря Гончарука поховали на місцевому кладовищі в рідному селі Великій Киріївці.

    Ге­рої не вми­ра­ють! Світ­ла пам’ять про за­хис­ни­ка Ук­ра­їни збере­жеть­ся у сер­цях українців.