Колісник Сергій Анатолійович народився 19 лютого 1996 року  в с. Жабокричка  Чечельницького району Вінницької області.  Спочатку навчався у м. Баштанка Миколаївської області ,  а з  третього  класу проживав і навчався у П’ятківській загальноосвітній школі.  Був хорошим учнем, щирим, справедливим. Однокласники згадують його,  як надійного друга, який готовий підставити плече у скрутну хвилину та підтримати друга.

 Сергій був справжнім патріотом України,  любив свою родину, був єдиним сином та прагнув робити світ навколо себе кращим і добрішим. Планував створити власну сімю, адже мав кохану дівчину.

 В 2016 році був мобілізований до лав Збройних Сил України, склав військову присягу на вірність Україні.

   Коли почалась повномасштабна  війна Сергій Колісник добровольцем  став на захист України та у лавах Збройних Сил України  відважно  боронив рідну землю від  рашистів.  Він самовіддано боровся за кожен сантиметр звільненої української землі.

      31 грудня 2022  року  під час виконання бойового завдання неподалік від населеного пункту Опитне Донецької області ворожа зброя спинила життя нашого земляка, відважного захисника України, мужнього воїна та вірного сина України Колісника Сергія Анатолійовича. Сергій з честю виконував свій військовий обов’язок, але жорстока  війна перервала нитку його долі. У тяжкий для України час Сергій  поклав своє життя за свободу кожного з нас, за те, щоб небо над Україною було мирним і вільним. Він назавжди залишиться 26-річним Героєм! 

     Поховали військового Колісника Сергія Анатолійовича 10 січня 2023  року  у селі Пятківка Бершадської територіальної громади з усіма почестями. У глибокій скорботі залишилась мама захисника України Бевз Віра Карпівна  та кохана дівчина. Бершадська міська територіальна громада, мешканці Бершадщини розділяють горе втрати з рідними загиблого та висловлюють щирі співчуття.

 Провести Сергія в останню путь прийшло чимало  людей, односельців, друзів, рідних. Пам'ятаймо величний подвиг кожного Героя, який ціною власного життя наблизив Перемогу... Вічна та світла пам’ять! Герої не вмирають!