Глушков Сергій Юрійович народився 28 листопада 1983 року у смт Ківшарівка Куп’янського р-ну Харківської області. Навчався у Куп’янській загальноосвітній школі №4. Після закінчення вступив до Куп’янського медичного фахового коледжу ім. М. Шкарлетової (Лікарська справа). Вищу освіту здобув у Вінницькому торгово-економічному інституті (Менеджер-економіст). Пізніше здобув професію оглядача залізничних вагонів. Працював в різних місцях на залізниці. Потім працював за кордоном в Чехії та Польщі.

У 2015 році повернувся в Україну і підписав контракт із Збройними Силами України. Приймав участь в АТО/ООс. Після закінчення контракту знову поїхав за кордон.

В 2020 році Сергій Глушков  повертається в Україну, знову підписує контракт та  йде захищати Батьківщину. Сергій брав участь в найгарячіших зонах бойових дій  нашої країни. За цей час він вправно оволодів бойовими професіями гранатометника, мінометника, розвідника та бойового медика. Сергій був вірним другом, люблячим сином, турботливим братом та справжнім патріотом своєї країни.

З  2022 році Сергій служив у  Службі спеціальних операцій м. Київ, потім 5 штурмова бригада м. Краматорська.

    Загинув Сергій Юрійович Глушков внаслідок артилерійського обстрілу противником в районі автошляху Констянтинівка-Іванівське Донецької області, 02 травня 2023 року. Він був сильним і відважним захисником нашої країни. Його загибель – це втрата не тільки для його родини та близьких, але і для всієї нашої громади.  Поховання відбулося 11 травня  2023 року  на кладовищі с. Осіївка. 

Щирі співчуття родині та друзям загиблого,  ми завжди будемо пам’ятати його жертву та високо цінувати звитягу та мужність Сергія заради миру в Україні.