Єфімов Дмитро Олександрович народився 22 серпня 1991 року у місті Льгов Курської області. Згодом сім’я переїхала на Бершадщину. Дмитро навчався  в Бершадській загальноосвітній школі І-ІІІступенів №2. Після закінчення школи у 2008 році вступив до Московського духовного училища. Проходив практику в Чернівецькій області с. Біла Криниця. Мав намір присвятити себе служінню Богу.

В 2011 році переїхав до м. Бершадь та служив  при Бершадській старообрядницькій  церкві. Працював на Бершадському пивокомбінаті. У Збройних Силах України служив у  с. Стрижавка.

 Після повномасштабного вторгнення росії , Дмитра Єфімова у грудні 2022 року мобілізували до  лав Збройних Сил України. Виконуючи свій військовий та громадянський обов’язок Дмитро  став на захист Батьківщини.  Служив у Донецькій області.

Він був добрим сином , щирим вірянином та гарним другом. Та життєвий політ перервала жорстока смерть. Його серце зупинилося 29 травня  2023 року у м. Слов’янськ Донецької області.

 Прощання з Дмитром Єфімовим  відбулося 4 червня 2023 року, у рідному м. Бершадь. Похований  захисник України Дмитро Єфімов  на міському кладовищі м. Бершадь. У вічній скорботі та невимовному горі залишилися рідні, близькі, друзі та побратими.

 Вічна пам’ять та Слава Герою!