Василь Зваричевський народився 15 січня 1985  року.  Разом з батьками проживав у селі  П’ятківка Бершадської громади.

      Мобілізований до лав Збройних Сил України20 січня 2023 року. Служив водієм 6 механізованої роти, 2 механізованого батальйону, військової частини А 47418. Солдат Василь Зваричевський – патріот,  мужній  захисник, вірний  син України, він  відважно боронив рідну землю від рашистської орди.

   Василь виконуючи  свій військовий обов’язок  в бою за Україну, її свободу  і незалежність отримав важкі поранення, від яких помер у лікарні м. Дніпро.  Він любив життя та віддав його за Україну.  У непоправному горі залишились мати Марія Іванівна та батько Іван Михайлович.

    26 липня 2023 року в Бершадській територіальній громаді відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм, жителем с. П’ятківки – Зваричевським  Василем Івановичем. Провели в останню путь захисника рідні, близькі, знайомі, побратими, військовослужбовці та жителі громади. Василь  загинув, захищаючи кожного з нас, до останньої миті свого ще молодого земного життя, до останнього подиху залишаючись вірним громадянському обов’язку й Україні.

    Територіальна громада розділяє горе сім’ї та непоправну втрату,  схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять нашому Герою – Василю! Слава Україні! Слава Героям, які обороняють нас, але вже в лавах Небесного війська!