Народився Козачок Сергій Володимирович  19 березня 1978 року в селі Мала Киріївка . Навчався у Малокиріївській загальноосвітній школі  l-ll ст.  Односельчани  згадують його, як веселого та доброго товариша, люблячого батька, турботливого та чуйного сина та чудового брата, він завжди був готовий прийти на допомогу.

Навесні 2023 року Сергія мобілізовано до лав Збройних Сил України.  Сергій захищав рідну землю на передовій, де було найгарячіше та найважче. Свідомий громадянин України, щирий українець та сміливий воїн Сергій Козачок вірно та професійно виконував бойові завдання.

   30 липня 2023 року під час бойового зіткнення з силами противника біля населеного пункту Велика Новосілка, Волноваського району, Донецької області , загинув наш Герой – Козачок Сергій Володимирович, якому назавжди залишиться 45. Сумують за ним мати, син, сестра та рідні а також всі знайомі, друзі , односельчани, вся наша громада.

   04 серпня 2023 року живим коридором із квітами жителі села Мала Киріївка зустрічали нашого Героя Козачка Сергія Володимировича, який віддав життя, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет, виявивши стійкість і мужність, вірність військовій присязі. Похований Козачок Сергій Володимирович у рідному селі Мала Киріївка.

Важко знайти слова співчуття та розради для найрідніших і найближчих, проте світлі спогади про нашого Героя завжди будуть сильнішими за смерть. 

Пам’ятаймо, якою ціною дається нам свобода та щиро співчуваємо рідним та близьким загиблого. Його внесок у нашу перемогу безцінний. Світла і вічна памꞌять Герою!