Сергій Костянтинович загинув 8 вересня 2023 року, поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області.

Небесне військо відважних оборонців української землі поповнилося знову: загинув САДОВИЙ Сергій Костянтинович, житель с. Поташні. Народився Сергій 1 травня 1991 року в м. Умані. Дитячі та юнацькі роки хлопця пройшли у селі Поташня. Закінчив Поташнянську школу у 2007-му, після чого протягом 2008-2010 років продовжив навчання в Уманському професійному ліцеї, здобув професію «Штукатур, лицювальник-плиточник, муляр».

Сергій завжди був позитивним і добропорядним. Працював у ТОВ «Вінницька птахофабрика» та ПП «Явір-Агросервіс». Одружився, виховував двох доньок. Був для них найкращим батьком, а для навколишніх – взірцем людяності та безкорисливості. На жаль, 8 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Новоселівка Сватівського району Луганської області він віддав своє життя за Україну. 14 вересня Сергія Садового з усіма належними почестями провели в останню путь. Ми завжди пам’ятатимемо нашого Героя – Сергія Садового. Його самовідданість, мужність і жертва залишаться у наших серцях. Вічна Слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким, сили та витримки пережити таке горе.