19 вересня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Григорівка Донецької області загинув військовослужбовець із с. Маньківка – Яремко Михайло Анатолійович.

Народився Михайло Анатолійович 21 листопада 1975 року в сім’ї селян. Навчався у Маньківській загальноосвітній школі. У Вінницькому училищі опанував професію сантехніка. Працював на Війтівському птахокомбінаті, згодом на Ладижинській птахофабриці.

Разом із дружиною Катериною Валентинівною виховував сина Олександра та доньку Софію. Михайло Яремко був працьовитим, добрим, людяним, щирим, чуйним, надійною опорою, чудовим батьком, чоловіком, сином і братом для своєї родини. Михайло став на захист України. Свій обов’язок виконував чесно і сумлінно, до останніх хвилин свого життя залишався вірним присязі та українському народу. 27 вересня Бершадська територіальна громада попрощалась із Героєм – Яремком Михайлом Анатолійовичем, який загинув, захищаючи нашу країну від агресора. Він пожертвував собою та назавжди залишиться в наших серцях. У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Доземний уклін нашому воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава герою!