Народився Сергій Юрійович Шубович 11 жовтня 1984 року у с.Кошаринці Бершадського району,  був первістком для своїх батьків –  Наталії та Юрія. Любили та виховували сина чесною та справедливою людиною. У 1991- 2000  рр. навчався у Кошаринецькій загальноосвітній  школі, потім у Сумівській загальноосвітній школі, де його згадують як доброго, спокійного учня, а друзі – однокласники – як вірного друга.

   9 серпня 2023 року Сергій Шубович  був мобілізований до лав Збройних Сил України, та став на захист  України від російських окупантів. Солдат Сергій Шубович служив навідником 3-го механізованого відділення, механізованого батальйону військової частини А 4712. Мріяв здобути перемогу та бачити свою рідну землю вільною і квітучою.  Та не судилося нашому герою відчути щастя Перемоги. 10 жовтня 2023 року   під час виконання бойового завдання  біля населеного пункту Роботине, Запорізької області Шубович Сергій Юрійович загинув мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність.

   Залишилися згорьована  мати, дві сестри, племінники . Висловлюємо щирі співчуття родині та всім близьким загиблого. Низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Захисника знайде вічний спокій…

    11 листопада 2023 року, відбулась церемонія прощання у с. Кошаринці з загиблим Героєм – ШУБОВИЧЕМ Сергієм Юрійовичем.

   Сергій загинув за кожного з нас у боротьбі за свободу та незалежність України, до останньої миті свого життя він був вірним службовому обов’язку і Україні.

Вічна пам’ять Герою – Сергію!

Герої не вмирають!