Швидкий Ігор Павлович народився 02.03.1965 року в Одеській області, Захарівський  район, с. Майорське. В 1982 році закінчив Балтську школу №1 та вступив до Балтського педагогічного училища, яке закінчив після військової служби. В 1986 році вступив в Одеський педагогічний університет ім. Мечникова. Після закінчення працював вчителем історії і викладав військову справу.

1990 року переїхав в с. Флорине і працював в с. Лісниче вчителем історії. Приймав активну участь  у відбудові капличок Флоринського монастиря.

Після  повномасштабного вторгнення рф в Україну, Ігор Швидкий вже  в перші години пішов до Бершадського ТЦК. Обороняв нашу державу на Херсонському, Миколаївському, Донецькому напрямках в 59-й  окремій мотопіхотній бригаді ім. Якова Гандзюка. Останнім часом  виконував бойові завдання в Донецькій області на Авдіївському напрямку старшим лейтенантом, командиром кулеметного взводу першої стрілецької роти другого стрілецького батальйону військової частини А1619.

В липні 2023 року важка хвороба змусила Ігоря Швидкого  покинути службу. Після чого отримав статус ветерана війни і учасника бойових дій. З 03 листопада 2023 року був звільнений з лав Збройних Сил України

Помер  Швидкий Ігор Павлович  22 листопада 2023 року.

В Ігоря Павловича була гарна родина: дружина  Раїса та сини Андрій і Валерій.   Мешканці Бершадської громади щиро співчувають рідним і близьким захисника України, великого патріота  Швидкого Ігоря Павловича.

Важко знайти слова, неможливо загоїти біль від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника  України Ігоря Швидкого  стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!