Народився Тісний Сергій Володимирович7 червня 1975 року,  у с. Яланець Бершадського району.

Навчався у Яланецькій середній школі. Далі здобув  професію електрика.

Відслужив строкову службу У Збройних Силах України , отримав звання сержанта. Працював у Бершадському лісгоспі.  2 роки працював на будівництві підземного тунелю у Туркменістані і рік у Чехії на виробництві запчастин до автомобілів. Після повернення працював у рідному селі у фермерських  господарствах.

У 2014 – 2015 роках  брав участь у антитерористичній  операції на Сході України (АТО). У складі 101 окремої бригади ГШЗСУ супроводжував конвої на передову та виконував бойові завдання в районі міста Краматорська.

    Отримав відзнаку Президента України «За участь а антитерористичній операції» та медаль від Генерального штабу ЗСУ «Учасник АТО»

    З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну мобілізований до лав Збройних сил України. Проходив службу у військовій частині А 1231. Командир відділення, сержант Сергій Тісний був хоробрий та мужнім воїном, умів тримати удар , мав витримку та наполегливість.

    У листопаді , у  складі 35 –ї   бригади морської піхоти Сергій Володимирович  Тісний виконував бойові завдання щодо утримання плацдарму на лівому березі Дніпра на Херсонщині.   Обірвалося життя Володимира біля села Кринки  (Херсонська область) під час виконання завдань забезпечення здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії  рф.  14 грудня  2023 року внаслідок ворожого обстрілу він отримав поранення, несумісне з життям.

   Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас.