18 березня 2024 року поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області загинув житель села Михайлівка САДУРСЬКИЙ Євгеній Петрович. 23 березня у с. Михайлівці провели в останню дорогу нашого земляка Євгенія Петровича, який героїчно загинув у бою з російськими загарбниками, захищаючи свою землю, нашу рідну Україну.

В ці скорботні дні всі друзі, односельчани, однокласники, вчителі, побратими глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття братам Олегу, Олександру та всій родині Євгенія. Разом із ними розділяємо велике горе, яке прийшло в їхню родину. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях! Вічна пам’ять і слава Герою, який ціною власного життя захищав нашу державу від російського окупанта. Для всіх нас Євгеній Петрович був, є і буде прикладом мужності і відваги, гідним оборонцем нашої держави. Він загинув за мир, за правду, за рідну мову, за рідну землю. Він той, хто виборював нам майбутнє! Герої не вмирають, вони вічно житимуть серед нас! Бо допоки в наших серцях живуть такі Герої – буде жити Україна! Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом воїна.

Спи спокійно, Герою. Вічна тобі пам’ять і вічна слава! Слава Україні! Героям Слава!