Небесне військо поповнилося ще одним нашим захисником, знову страшна звістка з передової… Виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Часів Яр Бахмутського району Донецької області, 19 березня 2024 року загинув житель села Баланівка ПІДЛУБНИЙ Михайло Ларіонович.

Михайло народився 17 вересня 1977-го та проживав у Баланівці. Закінчив місцеву школу, працював у будівельній бригаді ПрАТ «Зернопродукт МХП», на пилорамі у місцевого підприємця, а потім знову у ПрАТ «Зернопродукт МХП» охоронником. Був мобілізований у січні 2024 року. Михайло Підлубний із честю та гідністю виконував свій військовий обов’язок. До останнього подиху безстрашно та віддано боронив рідну землю, був вірний військовій присязі і віддав найдорожче – своє життя. 23 березня відбулася церемонія прощання із загиблим Героєм. Поховали мужнього захисника у Баланівці. Залишилася вдовою молода дружина, осиротіли дві донечки-красуні, горем вбиті мати та брат. Ціна незалежності та волі українського народу – занадто дорога!

Подвиг Героя житиме вічно у серці кожного з нас, у пам’яті прийдешніх поколінь! Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким, друзям загиблого.

У глибокій скорботі схиляємо голови… Вічна пам’ять та слава захиснику України!