23 червня 2022 року голова Молодіжної ради при Бершадській міській раді Аліна Янчук взяла участь у засіданні круглого столу «Залучення молоді до участі в управлінні громадою» в смт Тростянець.
    До заходу долучилися голова селищної територіальної громади Людмила Червонецька, голова ГО учасників АТО «Патріот» Максим Щуренко, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Олена Пунько, представники молоді від старостинських округів громади.
Засідання розпочали із вшанування співвітчизників, які загинули за Україну, хвилиною мовчання.
    Людмила Червонецька привітала учасників круглого столу і акцентувала увагу на тому, що питання молоді є пріоритетним, і селищна влада завжди готова сприяти молоді в усіх починаннях та закликала до патріотизму. Максим Щуренко ознайомив присутніх з роботою громадської організації учасників АТО «Патріот».
    Аліна Янчук презентувала присутнім діяльність Молодіжного Конгресу Вінниччини та поділилась досвідом роботи Молодіжної ради при Бершадській міській раді.
    Учасники круглого столу поділилися думкою та баченням щодо залучення молоді до процесів формування молодіжної політики на території громади.