Цього року вперше Бершадська міська територіальна громада оголосила відбір кандидатів на здобуття премії «Сузір’я Бершадщини» для обдарованих дітей Бершадської міської територіальної громади, основною метою якого стало виявлення та підтримка талановитої дитячої та учнівської молоді, стимулювання творчості та засвідчення їх особистих досягнень.

Титул "Учень року" здобула учениця Флоринського ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Рожко Діана. Конкурс був проведений на базі Бершадської міської територіальної громади, а переможці нагороджені преміями згідно Програми організації та проведення культурологічних заходів Бершадської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Рожко Діана брала участь та перемагала у багатьох олімпіадах, турнірах, змаганнях тощо. Вона зробила великий внесок у шкільне і громадське життя. Хочемо представити досягнення лише за 2021-2022 навчальний рік:

1 місце - на ІІ (районному) етапі Всеукраїнської олімпіади з географії
1 місце - на ІІ (районному) етапі Всеукраїнської олімпіади з правознавства
1 місце - на ІІ (районному) етапі мовного конкурсу імені Петра Яцика
2 місце - на ІІ (районному) етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури
2 місце - на ІІ (районному) етапі Всеукраїнської олімпіади з екології
1 місце - на ІІІ (обласному) етапі мовного конкурсу імені Петра Яцика
3 місце - на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з правознавства
2 місце – на ІІ (обласному) етапі МАН «Агроекологічні аспекти сортовипробування нових гібридів плодових культур на прикладі сорту малини Зюгана.»
1 місце на районному і 2 місце - на обласному етапі з науково-дослідницької роботи в номініції “Рослинництво” під час тижня біології.

Також Діана була представницею Флоринського ЗЗСО І-ІІІ ступенів на Всеукраїнському конкурсі Першого Національного рейтингу „Екошкола року” (освітній заклад увійшов до списку 25 найкращих екошкіл України у 2021 році).

Ми раді бачити таку представницю у лавах Бершадської Молодіжної ради