Матеріали 13 сесії за посиланням


До проєкту порядку денного 13 сесії включити питання:

  1. Про Програму розвитку культури та духовного відродження Бершадської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  2. Про внесення змін до Програми організації та проведення культурологічних заходів (нова редакція).
  3. Про програму організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти Бершадської міської територіальної громади на 2022 – 2025 роки.
  4. Про внесення змін до програми організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти на 2021 рік.
  1. Про створення Війтівського опорного закладу загальної середньої освіти.
  2. Про затвердження штатних розписів закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади.
  3. Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Бершадський центр професійного розвитку педагогічних працівників» в новій редакції.
  4. Про затвердження штатної чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування Бершадської міської ради в новій редакції.
  5. Про затвердження програми розвитку фізичної культури і спорту у Бершадській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки.
  6. Про затвердження програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Бершадської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.
  7. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Бершадської міської ради на 2021 рік.
  8. Про затвердження програми розвитку пожежної охорони, забезпечення пожежної безпеки на території Бершадської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.
  9. Про внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання (I пленарне засідання) від 22 грудня 2020 року «Про створення комунальної установи «Центр соціальних служб Бершадської міської ради».
  10. Про передачу майна з балансу КУП «Бершадь-Сервіс» на баланс КУП «Берлан».
  11. Про передачу майна з балансу Управління житлово – комунального господарства, благоустрою, комунальної власності Бершадської міської ради на баланс КУП «Берлан».
  12. Про внесення змін до рішення 10 сесії 8 скликання від 25.06.2021, №282 «Про передачу майна з балансу КУП «Бершадь-Сервіс» на баланс КП «Бершадьринок»».
  13. Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації шляхом приєднання до Бершадської міської ради та передачу його в оперативне управління та на баланс відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини Бершадської міської ради. Додаток
  14. Про надання згоди на укладення договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію) з метою виконання будівельних робіт по об'єкту: «Бершадська центральна блочно-модульна котельня серії ENERGY потужністю 3,9 МВт за адресою: вул. Юрія Коваленка, 23 в м.Бершадь, Гайсинського району Вінницької області».
  1. Про надання згоди на укладення договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію) з метою виконання будівельних робіт по об'єкту: «Блочно - модульна котельня серії ENERGY потужністю 1,09 МВт ЗЗСО I-III ст. № 1 по вул. Шкільна, 15 в м. Бершадь Гайсинського району Вінницької області».
  2. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється площею 0,0800га.
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється площею 0,0441га.
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється площею 0,2178га.
  5. Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди площею – 0,0147га.
  6. Про передачу земельної ділянки в користування (на умовах оренди) та укладення договору оренди землі площею – 0,0147га.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності на умовах оренди площею – 0,0659 га.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності на умовах оренди площею – 0,1833 га.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності на умовах оренди площею – 0,2058 га.
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність громадянам.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в межах населених пунктів.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за межами населених пунктів.
  14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність громадянам.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за межами населених пунктів.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність в межах с. Устя.
  17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність громадянам.
  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність громадянам в межах населених пунктів.
  2. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність.
  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність громадянам.
  4. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) .
  5. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за межами населених пунктів.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за межами населених пунктів.
  7. Про внесення змін до договорів оренди землі.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
  9. Різне