Logo

Новини

Перемога в обласних змаганнях з автомодельного спорту Новини освіти

21 березня 2024 року на базі Тульчинського будинку дітей та юнацтва Вінницьким обласним центром технічної творчості учнівської молоді проведено обласні змагання з автомодельного спорту (кордові в приміщенні).

Літературно-мистецький івент до Всесвітнього дня поезії – «Поетична кав'ярня» Новини освіти

На базі Бершадський ліцей пройшов незвичний захід – зібрання поціновувачів поетичного слова. Музою зібрання стала Ліна Костенко. Це людина, чиї слова із криці, яка не носить політичної біжутерії. Її вірші звучали найчастіше – адже вони правдиві, легко читаються, щиро й глибоко відчуваються, запам'ятовуються на все життя.

Ще одна сумна звістка в громаді… Новини громади

19 березня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Часів Яр, Донецької області, загинув житель села Баланівка - ПІДЛУБНИЙ Михайло Ларіонович.

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади Новини освіти

19 березня 2024 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади. Традиційно нараду проводила начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна.

Семінар-нарада з питань зменшення випадків отруєння бджіл внаслідок застосування пестицидів Новини громади

18.03.2024 року в залі засідань Бершадської міської ради провели спільну нараду із залученням представників місцевих органів влади, бджолярів, суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері вирощування с/г культур.

Як вберегтися від мобінгу? Новини громади

Мобінг — це один із різновидів цькування. Людина, яка відчуває приниження і цькування на роботі, часто не знає, куди звертатися за допомогою та як захиститися від мобінгу.

Видача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам Новини громади

18 березня 2024 року в центрі надання гуманітарної та благодійної допомоги Бершадської міської територіальної громади працював Благодійний фонд «Право на захист» (БФ), який у партнерстві з УВКБ ООН забезпечив засобами домашнього побуту 9 родин (20 осіб) внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Підсумки обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2024» Новини освіти

На обласному конкурсі солістів-вокалістів та читців пролунали мелодії й слова, заворожуючи слухачів та залишаючи незабутні враження. Обласний конкурс об’єднав учасників із різних куточків області, щоб подарувати їм можливість виявити свій талант та вразити глядачів своїм виступом.

Продовжується підписання петиції  щодо термінової легалізації допомоги громад ЗСУ Новини громади

Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України, зареєстрував на сайті Верховної Ради України петицію про термінове прийняття законопроєкту №9560-1

Минає перша річниця з дня загибелі Сергія Івановича Ковалишина Новини громади

З перших днів війни він став на захист рідної землі, мужньо боронив свою землю. У запеклому бою виніс пораненого побратима у безпечне місце та повернувся у пекло битви, адже не міг інакше, допомоги потребували інші побратими

Пошук по сайту
Державні послуги