Відповідно до розпорядження міського голови від 12.06.2023 № 89 «Про проведення чергового засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради» чергове 61 засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради відбудеться 27 червня 2023 року о 10.00 годині в залі засідань за адресою: м.Бершадь, вул. Героїв України, 22, 2-й поверх.

Реєстрація членів виконавчого комітету розпочнеться о 09 годині 30 хвилин.

Матеріали засідання виконкому за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1nlmmJqydoUpdMPvOMMuzLHrftA7eyTND

                                     

До порядку денного 61 чергового засідання виконавчого комітету включено питання:

  1. Про погодження меж земельних ділянок.
  2. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна на користь малолітньої дитини.
  3. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна на користь неповнолітньої дитини.
  4. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна на користь малолітньої дитини.
  5. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна на користь малолітньої дитини.
  6. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна на користь малолітньої дитини.
  7. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав громадянки ОСОБА1, 1999 року народження, відносно дитини ОСОБА2, ДАТА року народження.
  8. Про затвердження норм водоспоживання для абонентів у яких не встановлені водомірні вузли.
  9. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації.
  10. Про надання дозволу на видалення та санітарну очистку зелених насаджень.
  11. Про надання дозволу на тимчасове складування будівельних матеріалів.
  12. Про зміну адреси.
  13. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна.
  14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бершадської міської ради від 08.06.2021 № 62 «Про створення комісії з питань найменування (перейменування) вулиць та інших об’єктів».
  15. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги на 2023 рік, які надаються Територіальним центром соціального обслуговування Бершадської міської ради.
  16. Про затвердження річного звіту про виконання фінансового плану за 2022 рік комунального некомерційного підприємства «Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  17. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за1 квартал 2023 року комунального некомерційного підприємства «Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  18. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бершадської міської ради від 31.01.2023 № 08 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги»».
  19. Про затвердження річного звіту про виконанн фінансового плану за 2022 рік комунального некомерційного підприємства «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування Бершадської міської ради».
  20. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 1 квартал 2023 року комунального некомерційного підприємства «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування Бершадської міської ради».
  21. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бершадської міської ради від 28.02.2023 №22 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування Бершадської міської ради»».
  22. Різне.