Відповідно до розпорядження міського голови від 10.07.2023 № 120 «Про проведення чергового засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради» чергове 64 засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради відбудеться 25 липня 2023 року о 10.00 годині в залі засідань за адресою: м.Бершадь, вул. Героїв України, 22, 2-й поверх.

Реєстрація членів виконавчого комітету розпочнеться о 09 годині 30 хвилин.

Матеріали засідання виконкому за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1nlmmJqydoUpdMPvOMMuzLHrftA7eyTND

 До порядку денного 64 чергового засідання виконавчого комітету включено питання:

  1. Про утворення Координаційного центру при Бершадській міській раді.
  2. Про внесення змін до рішення від 28.02.2023 № 30 «Про утворення Міжвідомчої ради».
  3. Про затвердження інформаційних та технологічних карток соціальних послуг, які надаються виконавчими органами міської ради через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бершадської міської ради.
  4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бершадської міської ради від 06.06.2023 № 79 «Про затвердження Положення про складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду».
  5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бершадської міської ради від 31.01.2023 № 08 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Бершадський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бершадської міської ради від 28.02.2023 № 22 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування Бершадської міської ради».
  7. Про організацію трудової повинності та суспільно корисних робіт на території Бершадської міської територіальної громади.
  8. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна на користь малолітньої дитини.
  9. Про встановлення тарифу на послуги централізованого водопостачання для КП «Молочай».
  10. Про затвердження Переліку об’єктів благоустрою комунальної власності Бершадської міської територіальної громади.
  11. Про надання дозволу на видалення та санітарну очистку зелених насаджень.
  12. Про надання дозволу на тимчасове складування паливних дров.
  13. Різне.