Міський голова Віталій Драган нагородив Почесною грамотою Мар’яну Пастух, спортсменку, яка взяла участь  у Чемпіонаті України з армспорту серед молоді, юнаків та юніорів.  Шістнадцятирічна школярка П’ятківськогого  закладу  загальної  середньої  освіти  І – ІІІ ст. виборола 2 золоті медалі і стала абсолютною Чемпіонкою в своїй ваговій категорії, як на праву, так і на ліву руку, серед юніорів до 18 років.

Вихованка ВФСТ «Колос» Бершадської  територіальної громади увійшла до  збірної  команди  України та буде представляти державу на Чемпіонатах Європи та Світу.

Під час розмови з спортсменкою міський голова відзначив, що завдяки кожній із таких перемог,бершадські спортсмени роблять значний внесок у популяризацію спорту серед молоді в Бершадській територіальній громаді. Також Віталій Драган подякував тренерам дівчини, Оксані Дяченко та Миколі Торохтію, за чудові результати та професійну підготовку.


– Спортивні перемоги даються нелегко. Для цього потрібна неабияка сила волі та наполегливість. Я щиро радію за Вас і вітаю з цією перемогою! Бажаю, щоб скарбничка Ваших нагород щоразу  поповнювалася,– привітав Мар’яну Пастух міський голова. – Ви – наша гордість!