10 лютого минає рік від дня загибелі під час виконання бойового завдання Осадчука Андрія Миколайовича.

Наш земляк народився у с.Маньківка. Він був допитливим хлопцем, захоплювався різьбленням по дереву. Мав «золоті» руки та талант від Бога: дерево у його руках оживало та грало візерунками. Його роботи  здобули чимало перемог на районних та обласних конкурсах. Коли в Україну прийшла  війна, Андрій з початку повномасштабного  вторгнення  повернувся з Польщі, щоб стати на захист Батьківщини. В перші дні, як щирий патріот і захисник України поспішав копати окопи за селом і відправляти посилки військовим, стояв на посту територіальної оборони. Був мобілізований до лав Збройних Сил України. Щирий патріот, справжній українець. Сміливий та відважний воїн, захисник своєї землі Андрій мріяв жити і творити…

10 лютого 2023 року,  під час виконання бойового завдання, на полі бою біля населеного пункту Водяне Донецької області, загинув звитяжний воїн, молодий юнак, великий  патріот, син, брат, онук Андрій Миколайович Осадчук. Йому назавжди лише 22 роки! 


На превеликий сум, захищаючи рідну землю від оскаженілого підступного цинічного терориста-агресора, переходять із земного до небесного строю найкращі діти України. Серед них Андрій Осадчук, який мріяв жити і бути щасливим.


Світла пам'ять молодому воїну, позитивній і добрій людині, солдату України Андрію Осадчуку!