На даний час знаходжусь в Польщі, де разом з іншими очільниками територіальних громад України, представниками громадських організацій та командою Фонду «МХП – Громаді» беремо участь у ІХ Європейському конгресі місцевого самоврядування.
 
Головна тема цьогорічного конгресу - «Майбутнє ідеї децентралізації в мінливому світі» і ми, як учасники заходу, маємо унікальну можливість познайомитися з авторами бестселерів у сферах політики, економіки та соціальних питань.
 
Особисто моя місія на цьому заході – пошук партнерів для заключення меморандуму співпраці у сфері медицини, інфраструктури та екології.
 
Вважаю, що залучення представників громад України до участі в Європейському конгресі місцевого самоврядування під час повномасштабної війни має велике значення, оскільки це може сприяти зміцненню громадської активності та підтримці місцевих ініціатив.
 
Участь у конгресі дозволяє отримати доступ до європейського досвіду та практик управління, які можуть бути корисними для покращення умов життя та розвитку громад навіть у такий складний період, який зараз проживає наша держава.
 
З повагою - міський голова Віталій Драган!