Сьогодні, 16 квітня, спільно з представниками Бершадського ТЦК та СП, вручили нагороди сім'ям загиблих Героїв Бершадської міської територіальної громади: МУРАХОВСЬКОГО Ярослава, ТИМОШЕНКА Владислава, КРАСЮКА Михайла, ГРИНЮКА Дениса, БОМБЕЛУ Валентина.
 
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України № 276 від 02 лютого 2024 року молодшого сержанта МУРАХОВСЬКОГО Ярослава Олексійовича нагороджено нагрудним знаком «КОМБАТАНСЬКИЙ ХРЕСТ», на жаль, посмертно.
 
Указом Президента України від 10 листопада 2023 року № 745, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, старшого лейтенанта ТИМОШЕНКА Владислава Васильовича нагороджено орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня, на жаль, посмертно.
 
Орденом «За мужність» III ступеня, на жаль, також посмертно нагороджено КРАСЮКА Михайла Сергійовича, ГРИНЮКА Дениса Юрійовича та БОМБЕЛУ Валентина Олександровича.
 
Ярославу назавжди 40, Владиславу – 22, Михайлу – 29, Денису – 18, Валентину – 25…
 
Важливо берегти в пам’яті спогади про наших захисників, адже вони відділи найдорожче, що в них було – своє життя. Нехай їхні душі знайдуть спокій, а їх подвиг завжди буде прикладом мужності та відданості для нас усіх.
 
Вічна пам’ять загиблим Героям!
 
Міський голова - Віталій Драган!