Бібліотекар Комунального закладу Бершадська бібліотека Світлана Єгорова відвідала учнів 1-х класів Бершадського ліцею з літературним міксом «Книжки для зимового читання». Юні читайлики залюбки поспілкувалися з бібліотекаркою, погралися у цікаві ігри та поспівали.

«Надворі зима, удома миготять вогники на ялинці, пахне мандаринками, а вся сім’я щаслива і в очікуванні свята. Саме на Новий рік, День Святого Миколая та Різдво у магію й чудеса віриться найбільше», - розповідала дітям бібліотекарка, яка принесла багато сучасних та цікавих книг на зимову тематику. На сторінках книг діти то знайомилися зі Сніговою королевою, то перенеслися в будиночок Санта Клауса, де ельфи готуються до свята. Також, книги у доступній формі та з красивими ілюстраціями пояснюють усі «чому» про різдвяні свята: як з’явилися свята, чи у всьому світі Різдво в один день, чому люди прикрашають ялинку, що таке Вертеп та ще про сотні цікавинок. А ще діти захопилися книгами сучасних українських авторів про неймовірні пригоди літературних героїв, в які можна потрапити тільки у різдвяні й новорічні вечори.

Бібліотекарка влаштувала дітям справжній зимовий головоштурм: вони відгадували загадки, відповідали на запитання різдвяної вікторини, співали пісні та розповідали вірші, пов’язані з зимою та різдвяними святами.

 На завершення зустрічі Світлана Єгорова  запросила малят до бібліотеки ,  де можна обрати собі книгу на будь-який смак.

 Тетяна ЗАХАРЧК

 Завідувач відділом обслуговування дітей

КЗ «Бершадська бібліотека»