20 грудня  2023 року минає рік від загибелі Білюги Богдана Володимировича – нашого земляка, захисника України.

Богдан вже 25 лютого 2022 року добровільно пішов до військомату і був мобілізований до лав Збройних Сил України, де служив навідником в 2-й  мотопіхотній військовій частині А2960.  Захищав Україну у найгарячіших лініях зіткнення.  Солдат Богдан Білюга був щирим патріотом та мужнім воїном, хоробро боронив рідну землю від рашистської навали.

Загинув Білюга Богдан Володимирович під час мінометного обстрілу при виконанні обов'язків військової служби поблизу населеного пункту Опитне Покровського району Донецької області 20 грудня 2022 року.

Богдану навічно 28 ...   Дорога і страшна ціна нашої свободи. У скорботі залишились:  дружина, донька та батько. Богдан недожив, недолюбив, недомріяв, не встиг порадіти життю та виростити дітей - російський окупант обірвав його життя. Похований Богдан Білюга у рідному селі Бирлівка.

У день загибелі нашого мужнього захисника України, воїна Богдана вшануймо його пам'ять квітами, тихою молитвою,  згадаймо його добрими словами. Герої не вмирають, доки їх пам’ятають!