21  грудня  2023 року минає  рік, як  під час виконання бойового завдання загинув наш земляк, уродженець с. Пятківка, захисник України Хайсудінов Олександр Віталійович.

Олександр  Віталійович Хайсудінов народився 24 грудня 2000 року в с. П’ятківці Бершадського району. Навчався у місцевій школі, був доброзичливим, ввічливим та вихованим учнем. Згодом вступив до Заболотненського вищого професійного училища №31 ім. Д. К. Заболотного.

З 2019-го захисник України Олександр Хайсудінов  брав участь в  АТО/ООС.

Коли в лютому  2022 року російські загарбники повномасштабно напали на Україну, Олександр пішов захищав свою Батьківщину. Олександру було лише 21 рік, але він, як професійний воїн, мужній чоловік та вірний син України, боронив рідну землю у важких, гарячих  бойових лініях зіткнення.  Солдат Хайсудінов служив навідником механізованого відділення-бойової машини третього механізованого взводу.

Вірний військовій присязі, у бою за Україну, виявивши стійкість і мужність,  Олександр Хайсудінов загинув 21 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута Донецької області, віддавши своє молоде життя за нашу рідну Україну і за нас із вами. До свого 22-го дня народження Олександр не дожив три дні.

В  пам’яті рідних, друзів, побратимів, земляків Олександр залишиться, як взірець мужності, героїзму, невичерпного патріотизму. Сповнений мрій та планів на майбутнє, він поповнив небесне військо! 29 грудня 2022 року Бершадська громада попрощалась із 21-річним героєм – Олександром Віталійовичем Хайсудіновим. Похований у рідному селі Пятківка.

Вклоняємося герою доземно! Немає таких слів, які б могли заспокоїти згорьовану родину загиблого. Приносимо співчуття батькам та рідним загиблого, розділяємо ваш біль втрати.