22  січня  2024 року минає рік від загибелі нашого земляка, захисника України Колісецького Івана Олександровича. Проживав у с. Глинське Бершадського району.    Навчався Іван у П’ятківській загальноосвітній школі. Був відповідальним, уважним, товариським. Далі навчання продовжив у  Ладижинському аграрному  коледжі за спеціальністю "Агроінженерія"  Вінницького національного аграрного університету.

Іван Колісецький служив механіком-водієм 3-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу механізованої роти 59 мотопіхотної бригади ім. Якова Ганзюка.  Був відважним воїном, вірним другом, хорошим, добрим і порядним хлопцем. Мріяв  створити власну сім’ю, мати дітей та жити у мирній Україні.

22 січня 2023 року поблизу населеного пункту Водяне Ясинуватського району Донецької області, під час виконання бойового завдання, внаслідок обстрілу з ПТРК по БМП-1,  наш земляк Колісецький Іван Олександрович загинув.  Івану виповнилося лише 21 рік , але  він свідомо зробив свій вибір у житті - бути військовим та захищати свою країну від окупантів. Проте невблаганна доля забрала його, передчасно обірвавши нитку життя цієї світлої та доброї людини.

За давньою українською традицією, у річницю смерті згадаймо нашого молодого воїна Івана щирою молитвою, тихим словом, вклонімося місцю його поховання та на знак пам’яті покладімо квіти на його могилу. Вічна слава Івану! Він назавжди залишиться в нашій пам’яті!