На абонементі обслуговування дорослих читачів та юнацтва КЗ «Бершадська бібліотека»  стартував новий пізнавальний бібліотечний проєкт, який розкриває красу і гостинність нашої держави. Його мета: розширювати й поглиблювати знання про Україну; розвивати прагнення бути свідомим громадянином України; виховувати любов до рідного краю, почуття патріотизму та національної гордості; формувати високі громадянські якості: патріотизм, людяність, доброту, милосердя.  В рамках проекту протягом 2024 року буде проведено декілька бібліотечних активностей, які показуватимуть різносторонність і багатобарвність Української держави.  У форматі проекту  користувачам бібліотеки будуть презентовано Україну писанкову, Україну звитяжну, Україну смачну і т.д.-

«Україна романтична « перший етап проекту. Активності відбулися з нагоди  Дня закоханих для учнів дев’ятих класів Бершадського ліцею №1 ім. А. Матвієнка.

Бібліотекарі Ольга Дашківська та Алла Іванчишина  провели пізнавальну, сучасну, цікаву та розважальну гру «Україна романтична». Під час гри ліцеїсти  виконували різноманітні завдання в яких показати свої знання та змогли проявити свою кмітливість, сміливість та креативність.  Драйвовою і романтичною була атмосфера під час заходу.  Свято залишило після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички.  

Свято закоханих – це передусім свято любові, а любов буває різною. Зичимо, щоб у житті кожного людини завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.

                                                                       Ольга ДАШКІВСЬКА

                                                          Бібліотекар КЗ «Бершадська бібліотека»