04  березня минає рік як загинув Гадійчук Сергій Леонідович.  Уродженець  с. Пятківка Сергій Гадійчук був  патріотом і мужнім воїном-захисником України.

Сергій з 2014 року брав участь в антитерористичній операції на Сході України. Справжній, свідомий, щирий українець, вірний побратим, він був взірцем мужності, незламності і патріотизму.

У  лютому 2016 року  за мужність, звитягу та патріотизм, проявлені під час оборони м. Дебальцеве Донецької області Гадійчук  Сергій Леонідович був  нагороджений Подякою голови облдержадміністрації та голови обласної Ради.

З перших днів російсько-української війни, Сергій Гадійчук пішов захищати Батьківщину від ненависного ворога.

04 березня 2023 року  у бою за волю та незалежність України,  вірний  військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, внаслідок штурмових дій противника, гідно виконуючи свої військові обов’язки, загинув 41-річний Сергій Леонідович Гадійчук. Це непоправна втрата для родини, побратимів, друзів, односельців... Він  прагнув миру але загинув, захищаючи Україну!

Ми пишаємося своїми захисниками: мужніми, хоробрими, сильними та нескореними, вони назавжди залишаться у наших душах та серцях…

Вічна пам’ять незламному Герою Сергію Гадійчуку!