Реалізовуючи урядову Стратегію розвитку читання, бібліотекар КЗ «Бершадська бібліотека» Світлана Єгорова для маленьких читайликів підготувала буктрейлер на книгу Катерини Єгорушкіної «Історії Хоробриків із Горішкових Плавнів».   Буктрейлер   це сучасна,  яскрава реклама книги. З англійської book-це книга, trailer- тягач, причіп, призначений для перевезення вантажів. Дослівний переклад: тягнути книгу на причепі.

Буктрейлер  на книгу Катерини Єгорушкіної «Історії Хоробриків із Горішкових Плавнів» - яскраво й образно розповідає про книгу, у якій зібрані цікаві оповідки для дітей, які  хочуть подолати усі свої страхи і стати сміливим. Також дана книга допоможе батькам, які супроводжують  своїх дітей у великій мандрівці життям, зробити перші кроки – і почуватись упевнено, зберігаючи рівновагу та цікавість до світу, що оточує нас кожного дня.

Буктрейлер стисло розповідає сюжет і занурює в атмосферу твору, проте не розкриває інтригу, аби зацікавити користувача забігти у бібліотеку та взяти книгу для читання. Тож дивіться і поспішайте до бібліотеки за книгою про хоробриків, тому що охочих прочитати її дуже багато.

 Олена СТРУТИНСЬКА

 Бібліотекар відділу обслуговування дітей

КЗ «Бершадська бібліотека»

 

Посилання на Ютюб https://youtu.be/LVqlqR2Yxts